Ebook Case Study

Bagaimana Saya Buat RM1085
Yang Pertama Dalam 8 Hari
TANPA MODAL

*(SEBAGAI NEWBIE!)

Haaa, dah tengok video kan?

Jom tengok apa lagi yang menarik!

9

Sebab Bagaimana E-Book Ini Bantu
Kurangkan Risiko
KERUGIAN BISNES

1. MULA BISNES
TANPA MODAL

2. PILIH PRODUK PANAS
& LAKU KERAS

3. SURVEY PRODUK
HIGH DEMAND

4. CARI LUBUK
PRODUK HOT

5. PILIH TRUSTED SUPPLIER

6. TARIK MINAT ORANG
MEMBELI

7. RAHSIA JUAL TANPA “MENJUAL”

8. LUBUK FB GROUP HIGH CONVERSION

9. SENI CLOSING RINGKAS TAPI PADAT

Masih ragu-ragu lagi?

Jom tengok apa kata mereka yang dah berpuas hati

Hilang sudah malu saya nak berniaga..Mula2 tiada customer. Saya tak give up. Saya *buat* lagi & lagi.. Ada 2 orang..lepas tu ada lagi 2 customers yang lain…Alhamdulillah”
Puan Vidya.
Alhamdulillah. dalam masa 3 hari, semua preloved items terjual.”
Tuan Sazwan.
Memang best…banyak info yang saya dapat tahu dari ebook tuan…Sedikit sebanyak membantu saya dalam bisnes”

Tuan Sahrul.

Al-Farabi Shariff merupakan pengasas kepada syarikat pemasaran online, Vennea Marketing. Di mana beliau membantu pemilik bisnes kecil untuk memasarkan produk/servis mereka, dan melonjakkan sales & branding.

Beliau terkenal dengan Leverage Bisnes Online nya menjadi hampir 80% Automated, dan bagaimana mula berniaga & buat duit dengan tangan kosong.

Servis dan perkongsian beliau bukan untuk mereka yang sudah pakar dan sudah stabil buat duit 4-5 angka sebulan, tapi untuk mereka yang teringin nak ada tambahan pendapatan sampingan dan mahu mula berniaga online.

Al-Farabi Shariff merupakan pengasas kepada syarikat pemasaran online, Vennea Marketing. Di mana beliau membantu pemilik bisnes kecil untuk memasarkan produk/servis mereka, dan melonjakkan sales & branding.

Beliau terkenal dengan Leverage Bisnes Online nya menjadi hampir 80% Automated, dan bagaimana mula berniaga & buat duit dengan tangan kosong.

Servis dan perkongsian beliau bukan untuk mereka yang sudah pakar dan sudah stabil buat duit 4-5 angka sebulan, tapi untuk mereka yang teringin nak ada tambahan pendapatan sampingan dan mahu mula berniaga online.

2,183+ dah berjaya dapatkan E-Book Case Study ini.

Al-Farabi Shariff merupakan pengasas kepada syarikat pemasaran online, Vennea Marketing. Di mana beliau membantu pemilik bisnes kecil untuk memasarkan produk/servis mereka, dan melonjakkan sales & branding.

Beliau terkenal dengan Leverage Bisnes Online nya menjadi hampir 80% Automated, dan bagaimana mula berniaga & buat duit dengan tangan kosong.

Servis dan perkongsian beliau bukan untuk mereka yang sudah pakar dan sudah stabil buat duit 4-5 angka sebulan, tapi untuk mereka yang teringin nak ada tambahan pendapatan sampingan dan mahu mula berniaga online.

2,183+ dah berjaya dapatkan E-Book Case Study ini.

JANGAN BELI

Ebook ni sebab...

Tapi...

Saya dah tak sabar nak beli.

Macam mana dengan harga?

RM 35

sahaja

Dapatkan panduan sekarang!

Billing details

Additional information

Your order

ProductTotal
Ebook Case Study  × 1 RM35.00
SubtotalRM35.00
TotalRM35.00
  • Online Payment secure with toyyibpay

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

WARNING!

Anda dalam bahaya jika abaikan Ebook ini.

Siapa tahu, Ebook ini dapat bantu anda ubah hidup

tanpa bazir masa isi masa lapang

F.A.Q

Berapa lama e-book akan diterima?

E-Book akan dihantar ke email dalam masa 48 jam selepas pembayaran dibuat.

E-book akan diterima melalui email?

Ya, E-book akan diemailkan selepas mendapat pengesahan pembayaran.

Jika ada masalah, siapa perlu dihubungi?

Boleh terus hubungi 013-2408852

Saya tak ada online banking, boleh bantu?

Boleh, terus Whatsapp nombor yang tertera: 013-2408852. Staff kami akan bantu sebaik mungkin.

Copyright@farabi.my

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...