PERHATIAN: Khas untuk bisnes owner yang ada masalah duit bocor setiap bulan, ini berita baik untuk anda.

Risau mulakan bisnes dengan pengurusan duit “cara kampung”?

Dah cuba belajar urus akaun tapi masih blur & tak faham?
Bahaya Jika Dibiarkan Terlalu Lama Pada Bisnes Anda! Sila BACA SAMPAI HABIS 

Anda Pernah Hadapi Situasi Ini?

Setiap kali hujung bulan kelang kabut kejar sales untuk bayar gaji staff?
Dah bertahun-tahun bisnes, tapi masih urus kewangan syarikat “cara kampung”?
Paling menyedihkan, akaun bank huru hara sampai nak apply loan bank pun malu!
Geram tengok orang lain boleh ada aset, rumah & kereta walaupun mereka baru bisnes?
Jangan Dibiarkan Terlalu Lama Pada Bisnes Anda!

Kami faham..

Anda sekarang tengah focus nak tambahkan sales bisnes anda.

Sampai takde masa nak uruskan kewangan syarikat.

Tapi..

Tahukah anda 6 Roda Pengurusan Syarikat ini :

Sebenarnya.

Ramai usahawan yang tertipu..

Kononnya nak kejar sales!

Kononnya kalau sales banyak tak payah risau pasal duit tak cukup!

Tapi..

Sebab duit sentiasa bocor, cashflow lansung tak jaga, perbelanjaan syarikat “ikut suka”.

Akhirnya..

Sales banyak pun KAPAL TETAP KARAM.

Sebab tak mampu nak tampung kebocoran dalam kapal (bisnes) tersebut.

Anda kena faham, mindset berniaga yang betul.

Lihat gambar dibawah :

Dalam bisnes, ada dua dunia yang anda kena tahu.

Dunia cari duit.

Dunia urus duit.

Anda kena pastikan kedua-dua bahagian ini seimbang.

Maksudnya sales masuk, pada masa yg sama duit diuruskan dengan baik tanpa kebocoran.

Barulah hujung bulan ada nampak untung.

Ingat!

Biar berniaga nampak kecil, tapi untung besar hujung bulan.

Bukannya luaran nampak gah, tapi hutang keliling pinggang. Lansung tiada untung bersih.

Jadi sampai bila anda nak masalah ini berterusan?

Dah bersedia?

Nak kami bantu uruskan kewangan syarikat anda dgn gaya korporat?

Kami Akan Bantu Anda Atasi Masalah Akaun Berterabur Ini 

Tak perlu pening kepala nak ajar staff nak urus akaun
Tak perlu keluar duit ribuan ringgit
Tak perlu urus bisnes cara kampung cashflow huru hara
Tak perlu risau nak audit akaun terutama sekali bila LHDN datang menjelma

Memperkenalkan Sistem Pengurusan Akaun Pilihan Usahawan di Malaysia

Screenshot Dashboard Sistem Niagawan

Key in Perbelanjaan Harian

Semak Invoice Pelanggan

Hantar Quotation Melalui WhatsApp

Urus Stok & Database Pelanggan

Laporan Cashflow Syarikat

Prestasi Kewangan Secara Real Time

Tutorial & Customer Support

Sistem Akaun NIAGAWAN
Pantau Cashflow & Profit/Loss melalui smartphone.
Rekod duit keluar masuk, snap gambar & terus upload di Apps Niagawan.
Boleh buat login khas untuk staff & limitkan akses mereka.
Kelas online pengurusan akaun setiap minggu oleh Team Niagawan. Anda semakin bijak!

Teknologi Yang Digunapakai Oleh Sistem Niagawan Ini

Cara penggunaan yg mudah, hanya klik-klik jerr

Setting Info Business

Setting Product & Customer List

Masukkan Baki Tunai & Bank

Lebih dari RIBUAN testimoni!
Dah lebih 16,127 bisnes telah menggunakan Niagawan di seluruh Malaysia
As Seen On
Betul ke Niagawan ni berkesan?

Baca sendiri komen pengguna Niagawan..

“Dulu tak tau duit bisnes ke mana. Lepas pakai Niagawan, dah tahu profit margin. Cukai pun dah tak perlu risau“

Tuan Zaifutddin – Bisnes Fesyen

“Software accounting yang sangat user friendly & affordable. Target untuk bisnes lebih jelas bila akaun teratur”

Tuan Azrol – Bisnes Mangga & Nenas

“Saya pernah beli software accounting yang mahal, tapi staff tak tahu guna. Tapi Niagawan sangat mudah & user friendly”

Tuan Meor Sazali – Bisnes CCTV & Security

Hari ini anda sangat bertuah bila anda register sekarang!

Jika anda daftar sekarang, kami akan beri 2 Freegift bernilai RM129 secara PERCUMA.

Bonus-bonus ini akan diberi hanya jika order di laman ini sahaja. Anda akan dapat semua bonus ini HANYA jika anda order sekarang.​

Freegift #1 – Exclusive Online Class

Bernilai RM 50

Freegift #2 – Blueprint Cash Reserved 12 Month

Bernilai RM 79

Produk ini dijamin mampu menyelesaikan masalah pengurusan akaun anda.

Kami sangat yakin sistem Niagawan mampu menolong untuk mengurus akaun syarikat anda.
Sudah tiba masanya untuk anda katakan YA untuk buat bisnes gaya korporat & nikmati untung hasil berniaga setiap bulan.

Daftar akaun Niagawan sebelum offer freegift tamat!

Hours
Minutes
Seconds
Cara-cara Mendaftar

Berapakah Harga Sistem NIAGAWAN?

Screenshot Dashboard Sistem Niagawan

NASIHAT TERAKHIR,
DARI USAHAWAN KEPADA USAHAWAN SEPERTI ANDA
Setahun dari sekarang, bisnes anda mungkin masih ada, namun ketahuilah kebocoran kecil pada kewangan dan cashflow sekarang ini, makin lama makin besar. Dan rupanya anda masih dalam masalah yang sama, malah sebenarnya makin besar lagi.
Cukuplah pengorbanan masa kita dengan yang tersayang, mereka sudah lama menunggu kejayaan kita. Jangan kita lengahkan lagi dengan keegoan dan tidak mengambil endah tentang hal ini.
Lihatlah bisnes-bisnes yang berjaya dan terkemuka, persamaan mereka ialah mempunyai sistem pengurusan wang yang sistematik. Namun kini anda boleh mula memupuk success habit setiap hari dengan merekod duit keluar masuk dengan Niagawan dengan harga yang sangat menjimatkan.

Frequently Asked Questions (FAQ)

Niagawan tidak menyediakan free trial tapi boleh terus register untuk setahun sebab Niagawan tidak mempunyai apa apa kontrak.

Jangan risau juga sebab kami ada sediakan video tutorial di website untuk di rujuk.

Sekiranya ada soalan yang perlu ditanya atau perlukan bantuan , boleh terus tanya melalui chat support dan team kami akan respon dalam masa 24jam .

Kelas di FB live setaip hari jam 11 pagi >>> https://www.facebook.com/groups/niagawan/ >>> kalau staff nk masuk pon boleh, just bg nama company waktu request

Software Niagawan 1 akaun hanya untuk 1 company sahaja , tapi kalau ada banyak cawangan dan semua cawangan itu dalam SSM yang sama boleh guna satu 1 akaun Niagawan untuk combine rekod akaun utk semua cawangan. Akan dapat tengok PNL yang combine di bawah SSM yang sama.

Tapi kalau nak asingkan untuk tengok PNL cawangan masing-masing, supaya dapat tahu mana satu cawangan yang untung, mana satu yang rugi, maka kena daftar akaun Niagawan yang lain-lain.

Buat masa sekarang Niagawan adalah unlimited username , sekiranya tuan/puan ada 5 orang staff , kesemua staff tersebut boleh ada id dan password masing masing untuk akses ke akaun . Dan boleh limitkan akses untuk setiap username .

Niagawan sesuai digunakan untuk semua jenis bisnes tidak kira bisnes yang jual produk ataupun bisnes servis .

Dimana tuan hanya perlu keyin duit masuk dan duit keluar dalam bisnes tuan untuk generate akaun report .

Niagawan hanya ada satu pakej sahaja untuk pendaftaran , dan bayaran secara tahunan . Boleh renew semula setiap tahun sekiranya masih nak terus guna Niagawan .

Boleh tuan , Niagawan tiada link dengan mana mana pihak sama ada badan kerajaan ataupun badan berkanun .

Sistem Niagawan adalah untuk tuan rekodkan transaksi sebagai rujukan tuan .

So far Niagawan adalah friendly user , dan kami juga sediakan applikasi yang mobile friendly di handphone . Tuan juga akan dapat support dari support team untuk bantu sekiranya ada sebarang pertanyaan atau ada yang tidak faham tentang sistem .

Niagawan hanya di Penang tapi tuan tidak perlu risau sebab pegguna Niagawan ada di seluruh Malaysia termasuk Brunei dan Singapore . 



Niagawan dah beroperasi hampir 5 tahun dan mempunyai lebih daripada 10 ribu pengguna . 



InsyaAllah selamat , lagipun Niagawan dah beroperasi hampir 5 tahun dan tidak pernah ada apa apa masalah akaun dihack atau data hilang .

Dan founder Niagawan ada lebih 20 tahun pengalaman dalam bidang programmer .

Copyright 2020 © Niagawan