Ebook Case Study

Bagaimana Saya Buat RM1085
Yang Pertama Dalam 8 Hari
TANPA MODAL

*(SEBAGAI NEWBIE!)

Haaa, dah tengok video kan?

Jom tengok apa lagi yang menarik!

9

LANGKAH UNTUK
ELAK ANDA
LANGGAR DINDING

MULA BISNES TANPA
MODAL

PILIH PRODUK PANAS
& LAKU KERAS

SURVEY PRODUK HIGH
DEMAND

CARI LUBUK PRODUK

PILIH SUPPLIER

TARIK MINAT ORANG
MEMBELI

RAHSIA JUAL TANPA “MENJUAL”

LUBUK FB GROUP HIGH CONVERSION

LUBUK FB GROUP HIGH CONVERSION

Masih ragu-ragu lagi?

Jom tengok apa kata mereka yang dah berpuas hati

Hilang sudah malu saya nak berniaga..Mula2 tiada customer. Saya tak give up. Saya *buat* lagi & lagi.. Ada 2 orang..lepas tu ada lagi 2 customers yang lain…Alhamdulillah”
Puan Vidya.
Alhamdulillah. dalam masa 3 hari, semua preloved items terjual.”
Tuan Sazwan.
Memang best…banyak info yang saya dapat tahu dari ebook tuan…Sedikit sebanyak membantu saya dalam bisnes”

Tuan Sahrul.

Al-Farabi Shariff merupakan pengasas kepada syarikat pemasaran online, Vennea Marketing. Di mana beliau membantu pemilik bisnes kecil untuk memasarkan produk/servis mereka, dan melonjakkan sales & branding.

Beliau terkenal dengan Leverage Bisnes Online nya menjadi hampir 80% Automated, dan bagaimana mula berniaga & buat duit dengan tangan kosong.

Servis dan perkongsian beliau bukan untuk mereka yang sudah pakar dan sudah stabil buat duit 4-5 angka sebulan, tapi untuk mereka yang teringin nak ada tambahan pendapatan sampingan dan mahu mula berniaga online.

2,183+ dah berjaya dapatkan E-Book Case Study ini.

Saya Nak Beli Sekarang!

Al-Farabi Shariff merupakan pengasas kepada syarikat pemasaran online, Vennea Marketing. Di mana beliau membantu pemilik bisnes kecil untuk memasarkan produk/servis mereka, dan melonjakkan sales & branding.

Beliau terkenal dengan Leverage Bisnes Online nya menjadi hampir 80% Automated, dan bagaimana mula berniaga & buat duit dengan tangan kosong.

Servis dan perkongsian beliau bukan untuk mereka yang sudah pakar dan sudah stabil buat duit 4-5 angka sebulan, tapi untuk mereka yang teringin nak ada tambahan pendapatan sampingan dan mahu mula berniaga online.

2,183+ dah berjaya dapatkan E-Book Case Study ini.

Saya Nak Beli Sekarang!

JANGAN BELI

Ebook ni sebab...

Tapi...

Saya dah tak sabar nak beli.

Macam mana dengan harga?

WARNING!

Anda dalam bahaya jika abaikan Ebook ini.

Siapa tahu, Ebook ini dapat bantu anda ubah hidup

tanpa bazir masa isi masa lapang

F.A.Q

E-Book akan dihantar ke email dalam masa 48 jam selepas pembayaran dibuat

Ya, E-book akan diemailkan selepas mendapat pengesahan
pembayaran

Boleh terus hubungi 013-2408852

Boleh, terus Whatsapp nombor yang tertera: 013-2408852. Staff kami akan bantu sebaik mungkin